کشک و بادمجان با عدس

مزاج گرم و خشک
مفید برای گرم و خشک،مفید برای بلغمی ها، مقوی عمومی بدن و امور جنسی، مفید برای کم خونی

مواد لازم
برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه
زعفران آب شده : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
عدس : یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ
پودر نعناع خشک : به میزان لازم
کشک : دو پیمانه
بادمجان : چهار عدد بزرگ
گردوی کوبیده : یک دوم پیمانه
سیر خرد شده : چهار حبه

روش تهیه بادمجان را به صورت خلال های درشت خرد کرده و مدتی در آب نمک قرار می دهیم. سپس آن را آبکش کرده و با مقداری روغن کنجد تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. بعد از این که کمی طلایی شد، سیر و پودر نعناع خشک را افزوده و مدتی تفت می دهیم. عدس،برنج و مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و به همراه مقداری آب گرم، نمک، فلفل، ادویۀکاری و زنجبیل می پزیم تا کاملاًبدون آب شوند، سپس آن را می کوبیم. در آخر گردوی کوبیده شده، کشک و زعفران را به کل مواد کوبیده شده افزوده و مدتی حرارت می دهیم.

منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *