دوپیازه

مزاج گرم و خشک
مفید برای گرم و خشک، مفید برای بلغمی مزاج ها، مقوی عمومی، تقویت امور جنسی، تقویت دستگاه گوارش

مواد لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ
سیب زمینی : پنج عدد بزرگ
پودر آویشن یا پودر نعناع خشک : به میزان لازم

روش تهیه سیب زمینی ها را بخارپز کرده و درشت رنده می کنیم.پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. زمانی که پیاز تقریباً طلایی شد نمک، فلفل، زنجبیل و پودر نعناع خشک را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سیب زمینی رنده شده را به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم. بعد از چند دقیقه غذا حاضر است.

منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *