اشکنه گوجه فرنگی

مزاج معتدل

مواد لازم
روغن : چهار قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی : یک عدد بزرگ
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
سیب زمینی : یک عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ : دو عدد
زردچوبه : یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم

روش تهیه روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دادن را ۲ دقیقه دیگر ادامه دهید. زردچوبه، گوجه فرنگی و سیب زمینی را اضافه کرده و پس از یک دقیقه مقداری آب جوش به آن اضافه کرده که تا روی مواد را بگیرد و با در بسته و شعله ملایم ۲۰ دقیقه آن را بپزید. هنگامی که سیب زمینی پخت، تخم مرغ ها را در یک کاسه شکسته و مخلوط کنید، سپس به آرامی آن را به اشکنه اضافه کرده و آن را هم بزنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و با نان سرو کنید.

منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *